top of page
  • julia

Απρόσκλητη επισκέπτρια

Έγινε ενημέρωση: 21 Σεπ 2021

Μ’ αρέσει να με βλέπουν γυμνή. Είναι ό,τι με ερεθίζει περισσότερο και γι’ αυτό δεν αφήνω ανεκμετάλλευτη καμία περίπτωση για ενδεχομένους θεατές της γύμνιας μου. Μου αρέσουν οι άντρες αλλά η αδυναμία μου είναι οι γυναίκες...


Το επάγγελμά μου είναι πλασιέ και με αναγκάζει να κάνω πολλά ταξίδια. Στο τελευταίο μου ταξίδι λοιπόν γνώρισα μια συνταρακτική εμπειρία. Ένα πρωί που μπήκε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενα,η νεαρή καμαριέρα για να μου φέρει το πρωινό, πετάχτηκα ολόγυμνη από το κρεβάτι. Τεντώθηκα μπροστά της αφήνοντας να δει όλο το κορμί μου.

"Μετά χαϊδεύτηκα απαλά και είδα ότι εκείνη χαμογέλασε με νόημα. Έτσι το επόμενο πρωί αφού παράγγειλα το πρωινό... ετοιμάστηκα να την υποδεχτώ."

Πέταξα κάτω τα σκεπάσματα κι έβαλα κάτω από τα κωλομέρια ένα μαξιλάρι για να φαίνεται ακόμα καλύτερα το μουνί μου. Τα πόδια μου ήταν ανοιχτά, τα δάχτυλά μου χάιδευαν την κλειτορίδα μου... Είχα καυλώσει εντελώς και πότε ποτέ σταματούσα για να μη χύσω... Επιτέλους κάποια στιγμή άκουσα χτυπήματα στην πόρτα. Δεν απάντησα... Ακολούθησαν δυο ακόμα χτυπήματα ώσπου άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν ταμπούρλο. Σε λίγο θα έμπαινε στο δωμάτιο και θα με έβλεπε...


Επιτάχυνα το ρυθμό του χεριού μου. Τα βήματα πλησίαζαν κι ύστερα σταμάτησαν απότομα. Εγώ έκανα πως δεν κατάλαβα πως είχε μπει στο δωμάτιο και συνέχισα να μαλακίζομαι με δύναμη. Τα δάχτυλά μου ανεβοκατέβαιναν από την κλειτορίδα μου στον κόλπο μου, που ήταν τόσο βρεγμένος ώστε το χέρι μου γλιστρούσε και χωνόταν μέσα του μόνο του. Ένιωθα την καύλα να με πλημμυρίζει γι’ αυτό δεν άντεξα... άνοιξα τα μάτια μου και την είδα να στέκεται από πάνω μου.


Η ανάσα της ήταν κοφτή και το πρόσωπό της αναψοκοκκινισμένο. «Εσείς;» έκανα δήθεν έκπληκτη... «Δεν σας κατάλαβα... με συγχωρείτε» της είπα αλλά το χέρι μου δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να τρίβει την κλειτορίδα μου... «Δεν πειράζει....» μου είπε εκείνη χαμογελώντας, «Συνεχίστε... μου αρέσει...» Άνοιξα τα μουνόχειλά μου για να τα βλέπει καλύτερα και τα χάιδεψα απαλά. Χωρίς να την κοιτάζω ήξερα πως κοιτούσε αχόραταγα το μουνί μου και καύλωνε όλο και πιο πολύ. Το χέρι μου πήγαινε όλο και γρηγορότερα ενώ οι θόρυβοι που έκανε συνόδευαν τα λόγια μου. «Μου αρέσει πολύ να χύνω. Εσάς; Πέστε μου...» Έριξα πίσω το κορμί μου και άνοιξα περισσότερο τα πόδια μου απολαμβάνοντας την ηδονή μου. «Είστε τόσο όμορφη... συνεχίστε...» άκουσα να μου λέει με πνιχτή φωνή. Τώρα χάιδευα όλο το κορμί μου και οι ρώγες μου είχαν γίνει σαν μπαλόνια από την καύλα. Έσπρωχνα το μουνί μου προς το χέρι μου δίνοντας ώθηση με την κοιλιά μου, σαν να ήταν το χέρι μου ένας πούτσος που ήθελα να τον καταπιώ. Ο οργασμός μου έφτανε από λεπτό σε λεπτό.


Τη ρώτησα μήπως ήθελε να χαϊδευτεί κι αυτή... Αμέσως ξάπλωσε στο κρεβάτι με το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου. Αισθάνθηκα να σβήνω από την καύλα γιατί κατάλαβα τι θα επακολουθούσε... τα ζεστά της χείλη κόλλησαν στο μουνί μου! Η γλώσσα της άρχισε σαν τρελή να πηγαινοέρχεται βαθιά μέσα μου ενώ τα χείλη της κολλούσαν σαν βεντούζαν στα μουνόχειλά μου. Έχυσα όσο πιο δυνατά είχα χύσει ποτέ στη ζωή μου.


Δεν ήθελα όμως να τελειώσουμε ακόμα, αγκάλιασα τους μηρούς της και την τράβηξα πάνω μου. Το μουνί της έκαιγε και ήταν μούσκεμα. Το ρούφηξα λαίμαργα και αμέσως εκείνη μου το ανταπέδωσε γλείφοντας μου την κωλοτρυπίδα ενώ τα δόντια της μπήγονταν πού και πού στη φουσκωμένη σάρκα του μουνιού μου. Γλειφόμασταν σαν τρελές και τη στιγμή που ένιωσα το μυαλό μου να παραλύει, ρούφηξα το μουνί της με τόση δύναμη που την έκανα να πονέσει. Τελικά χύσαμε κι οι δυο μαζί και τα βογκητά μας είμαστε σίγουρες πως ακούστηκαν σ’ όλο το ξενοδοχείο... Εμάς όμως δεν μας νοιάζει...εξάλλου είμαστε φλογερά κορίτσια και δεν το κρύβουμε...



288 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page