top of page
  • julia

To άγγιγμα της Ανατολής!

Έγινε ενημέρωση: 21 Σεπ 2021

Είχα πάρα πολλές μέρες να βγω από το σπίτι όταν μια φίλη μου, η Ντόρα, μου ζήτησε να βγούμε παρέα το Σαββατόβραδο. Ξεκινήσαμε από ένα μπαράκι στο κέντρο, όπου μετά το δεύτερο ποτό είχα αρχίσει να έρχομαι στο κέφι. Η Ντόρα ήταν κι εκείνη φτιαγμένη για περιπέτειες κι έτσι λοιπόν κατά τις δώδεκα καταλήξαμε σ’ ένα γνωστό κλαμπ. Χωρίς να ψάχνουμε άντρα βρεθήκαμε γρήγορα με παρέα και μετά το τέταρτο ποτό δεν έλεγα όχι σε τίποτα. Ο τύπος που τελικά βρέθηκα να χορεύω μαζί του είχε ένα περίεργο όνομα... Νόρι.


Αν και μιλούσε καλά τα ελληνικά η ασιατική του καταγωγή ήταν προφανής. Ήταν ψηλός, γεροδεμένος, μελαμψός με κατάμαυρα σγουρά μαλλιά και δασύτριχο στήθος. Εδώ θα πρέπει να σας πω πως λατρεύω τους τριχωτούς άντρες που τώρα τελευταία σπανίζουν. Μετά από λίγο λοιπόν βρεθήκαμε αγκαλιασμένοι στον καναπέ να φιλιόμαστε όλο πάθος. Μπορούσα να νιώσω στην κοιλιά μου το φουσκωμένο του όργανο κι ήμουν κι εγώ τόσο ξαναμμένη. Παρατήσαμε λοιπόν το μαγαζί, αποχαιρετήσαμε την Ντόρα που μου έκλεινε πονηρά το μάτι,, μπήκαμε σ’ ένα ταξί με τον Νόρι, για να πάμε στο διαμέρισμά μου στη Γλυφάδα.


"Δεν είχαμε κλείσει καλά-καλά την πόρτα πίσω μας και αρχίσαμε τα φιλιά. Πριν το καταλάβω μ’ είχε γδύσει κι ήταν κι αυτός γυμνός. Το τεράστιο τριχωτό του κορμί μ’ έκανε να βογκήξω από ηδονή."





Ανέλαβα εγώ πρωτοβουλία και τον οδήγησα σ’ ένα καναπέ στο σαλόνι του. Η κορμάρα του με ξετρέλανε κυριολεκτικά. Τον έβαλα λοιπόν κάτω κι άρχισα να του φιλάω σ’ όλο του το σώμα. Ώσπου έφτασα στον πούτσο του. Ήταν πραγματικά τρομερός. Είχα ακούσει πως οι Ασιάτες έχουν ενδιαφέρουσα ανατομία αλλά δεν είχα φανταστεί κάτι τέτοιο. Το μαραφέτι που είχε αυτός ανάμεσα στα πόδια του ξεπερνούσε κάθε φαντασία. Μελαμψό, τεράστιο με

μια υπέροχη στύση, μα δεν ήταν τόσο το μήκος του που εντυπωσίαζε όσο το πάχος του. Η χούφτα μου δεν έφτανε για να το πιάσω στη βάση του. Τον πήρα λοιπόν στο στόμα μου κι άρχισα να τον γλείφω προσεκτικά, κάνοντάς τον να βογκάει από ηδονή.


Ύστερα άρχισα να γλείφω τ’ αρχίδια του ένα-ένα, ενώ ο Νόρι είχε αφεθεί εντελώς στα χάδια μου. Όταν τον ξαναπήρα στοστόμα μου κι άρχισα να ανεβοκατεβάζω ρυθμικά το κεφάλι μου, με ρώτησε αν ήθελα να τελειώσει. Και βέβαια όχι, μουρμούρισα...


Τραβήχτηκε λοιπόν και μ΄ έβαλε στον καναπέ στα τέσσερα. Τον ένιωσα να πιάνει και να μαλάζει τα αφράτα κωλομέρια μου και κατάλαβα τι του περνούσε από το μυαλό. Κατόπιν ένιωσα τα δάχτυλά του να με ανοίγουν και το κεφάλι από εκείνο το υπέροχο εργαλείο γλίστρησε μέσα μου. Λύγισα κι άλλο τη μέση μου για να μπει πιο βαθιά μου...Άκουγα τον παράξενο θόρυβο που έκανε μπαινοβγαίνοντας μέσα μου και χαλάρωνα αφήνοντάς τον να με διαπερνάει όλο και πιο πολύ. Αυτό το τεράστιο εργαλείο με όργωνε κυριολεκτικά. Η εμπειρία ήταν συναρπαστική και τον ένιωσα να τρέμει καθώς τα πρώτα κύματα καυτού υγρού τινάζονταν στο μουνί μου. Και τότε ο οργασμός μου ήρθε σαν σεισμός.


Αφού κάναμε κι οι δυο ένα μπάνιο για να χαλαρώσουμε από την ένταση, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Ξέροντας ήδη τι του αρέσει, ξεκίνησα γλείφοντας το τριχωτό του στέρνο και πιπιλώντας τις μικρές σκούρες θηλές του. Κατόπιν κατέβηκα χαμηλότερα για να καταλήξω σ’ εκείνο το θαυματουργό εργαλείο του. Το πήρα στο στόμα μου, το σάλιωσα, κατέβασα την πετσούλα που έκρυβε το σκούρο γυαλιστερό κεφάλι του κι άρχισα να κάνω κύκλους με τη γλώσσα μου στη βάση του. Μετά τον δάγκωσα μαλακά ακούγοντάς τον να βογκάει με έναν τρόπο που με ερέθιζε όλο και περισσότερο.

Όταν τον πήρα τελικά στο στόμα μου κι άρχισα να ανεβοκατεβάζω το κεφάλι μου ρυθμικά, τα βογκητά του έγιναν πραγματικός χείμαρος. Παρασυρμένη απ’ τον ερεθισμένο του τον έπαιρνα όλο και πιο βαθιά στο λαρύγγι μου, επιταχύνοντας το ρυθμό μου ώσπου σε λίγο δεν άργησε να χύσει βαθιά μέσα στο στόμα μου...


Όταν άρχισε να σκληραίνει ξανά μ’ έβαλε να ξαπλώσω στο πλάι με τα πόδια διπλωμένα στην κοιλιά μου και στάθηκε γονατιστός από πάνω μου. Με τα δάχτυλά του μισάνοιξε τα χείλη της υγρής μου θηλυκότητας και μπήκε μέσα μου, σε μια παράξενη γωνία, με έναν τρόπο που δεν είχα δοκιμάσει ποτέ. Καθώς ο πρώτος ερεθισμός είχε περάσει, ήταν αρκετά ήρεμος για να μπαινοβγαίνει μαλακά, σε μια στάση που μου δημιουργούσε μοναδικό ερεθισμό. Με το ένα του χέρι έτριβε το στήθος μου και με το άλλο μου κρατούσε τα πόδια διπλωμένα ώστε να καρφώνεται όλο και πιο βαθιά. Ο πρώτος οργασμός δεν άργησε να έρθει κι ήταν σαν ηλεκτροσόκ. Όμως δεν ήταν και ο μόνος. Καθώς ο Νόρι κρατούσε πολύ, οι οργασμοί μου διαδέχονταν ο ένας τον άλλο μέχρι που τελειώσαμε μαζί σ’ ένα πανδαιμόνιο από φωνές και βογκητά. Δεν έχει περάσει από εκείνο το βράδυ μια βδομάδα και τον περιμένω από μέρα σε μέρα με ανυπομονησία.



348 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page